Underlätta vardagen med en motorstyrd Garageport

0
989
Underlätta vardagen med en motorstyrd Garageport

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Har du planer på att byta ut din gamla garageport så ska du noga tänka igenom vilken typ av garageport du vill investera i. Tiden är inne för att byta ut gamla garageportar till moderna motorstyrda garageportar som hör till det moderna hem. Det är dessutom praktiskt att styra garageporten med en fjärrkontroll från bilen och slippa gå ut ur bilen för att öppna porten. Det finns många olika tillbehör för att styra garageportar och du vill säkert hitta ett tillbehör som passar just dina behov.

En garageport är en dyr investering så använd hellre några tusen extra på en bra kvalitets garageport än en billig garageport från Kina. Det är självklart ett sammanhäng mellan kvalité och pris. Vi rekommenderar att du gärna betalar lite extra för en bra kvalité så att du slipper krångel efteråt. I slutändan kan det annars bli en dyr garageportaffär. Motorstyrda garageportar från NASSAU kommer garanterat underlätta in- och utgång från garaget. Få ett komplett pris på Garageporten inkl. Motor och fjärrkontroll på NASSAU Webshop här. 

Färg och isolering

Välj en färg som passar resten av huset antingen med fönster/dörrar eller med taket så huset. En ny garageport kan ge ditt hus ett ordentligt ansiktslyft. NASSAU Garageport skickar gärna gratis färgprover.

Använder du garaget som förråd och förvaring av trädgårdsredskap så behöver du inte investera i en dyr isolerad port. Är garageporten till ett varmgarage så rekommenderar vi en garageport som har ett lågt u-värde. NASSAU har välisolerade portar med 44 mm tjocka portsektioner med tätningslister som håller kylan ute och du sparar därmed pengar på elräkningen. 

Säkerheten

Motorstyrda takskjutportar från NASSAU är en bra investering eftersom de uppfyller alla säkerhetskrav enligt EU standard EN-13241-1 S. Du behöver inte bekymra dig om att personer kommer till skada eftersom porten har en fallsäkring som gör att porten stannar automatiskt om den kommer i kontakt med ett föremål eller person. Den är också utrustad med en inbrottssäkring som gör att icke välkomna personer inte kan komma in i garaget eftersom styrskenan inte kan bändas upp utifrån.

Leverantör

Välj helst leverantörer som har funnits på marknaden länge och kan garantera reservdelar i tillfälle av slitage på porten eller av andra orsaker som kräver reservdelar.

Ska du ha en garageport med speciella mått så kontakta NASSAU Garageport Sverige som tillverkar garageportar efter dina egna mått:  www.nassau-door.se/garageportar/