Nytt smart inom bostadspresentationer

0
478

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Ett par foton från positiva vinklar. En beskrivning som talar om att huset har många möjligheter till att sätta sin egen prägel på huset och så några standardiserade planritningar. Ungefär så har en majoritet av bostadspresentationerna på fastighetsmarknaden sett ut sen urminnes tider. Därför är det inte alltid enkelt att skilja sig ut när man som ägare eller mäklare skall sälja sin bostad. Att tänka modernt och heltäckkande är det nya smarta på området och man ta hjälp av expertis.

Moderna tilltag som drönare och virtuell styling

En av dem som kan hjälpa till med heltäckande moderna bostadspresentationer är Esoft.com. Du kan läsa mera om möjligheterna hos Esoft här. Ett par av de moderna tilltag som bland annat Esoft kan hjälpa till med, är drönarfoton och virtuell styling. Drönarfotografering ger dels möjlighet att fotografera huset från alla tänkbara positiva vinklar. Det ger även möjlighet att visa fram området huset ligger i. Genom att potentiella kunder upplever närmiljön förstärks möjligheten att få dem att känna sig hemma på matrikeln. Virtuell styling innebär att man använder fotografier av husets tomma rum och redigerar in styling. Tack vare fotorealistiska renderingar kan man välja att visa fram bostaden från sin bästa sida. Detta hjälper potentiella köpare med att se möjligheter i huset.

Text, video och fotografier i samspel

Alla bostadspresentationer innehåller en beskrivande del i form av text och planritningar mm. Dessa skall helst harmoniera med foton, videos och eventuella drönarfoton. Därför kan det fortfarande vara avgörande med rätt Copywriting när man skall presentera bostäder. Det är inte alltid så enkelt som man kan föranledas till att tro att skriva dessa beskrivningar. Det är ett hantverk som bland annat kräver erfarenhet av hur läsare, dvs. möjliga kunder, tar till sig skriven information. Säljande, precis och elegant text som skapar samma uttryck och känsla som övrigt presentationsmaterial ser till att köpare fastnar för just den bostad man presenterar. Med en heltäckande och professionell presentation kan man helt enkelt sticka ut i mängden.