Letar du efter bra frisörer på Kungsholmen?

0
43

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att hitta rätt frisör, det är inte alltid det lättaste. Det gäller ju att känna förtroende för den frisör man väljer. Om det är så att du letar efter frisörer Kungsholmen, så finns det en smart app du kan använda dig av. Den heter Hairdressr. I appen så rankas alla frisörer efter avstånd samt vad de tidigare fått i betyg. Du själv kan också ge betyg till de frisörer du varit hos.

Av gammal vana går de flesta av oss till den frisör vi ”alltid haft”. Men det är inte säkert att den frisör du har nu är den som passar dig och ditt hår bäst. En annan anledning att byta frisör, det är om du flyttar och vill ha nära till den salong du ska klippa dig på.

Hur hittar jag bästa frisören?

Det är ingen brist på frisörer, utan det finns salonger både här och där. Dock är det inte säkert att alla av dem bra! En frisör ska ju kunna förstå sig på din hårtyp samt hur du vill ha det. Oavsett om det gäller en klippning eller om du ska färga håret eller permanenta det. Det bästa är ju att hitta en frisör som är mångsidig samt som hela tiden ser till att uppdaterar sig kring hårmode.

För att du ska kunna hitta bästa frisören för dig, så är det bra att först kolla vilka salonger som finns nära dig. Sedan kolla runt med andra om de har erfarenhet av att gå dit och hur de tyckt salongen varit.

Det kan även vara idé att gå in på den salong du funderar att klippa dig hos för att prata med frisören eller frisörerna som jobbar där. Be gärna om att få se tidigare jobb de gjort. Kolla även in hur frisören själv ser ut och har för hårstil. Det kan indikera om de har en bra smak.

Få hjälp med att hitta en bra frisör

Ju fler personer som går till en frisör och ger den betyg efter, ju lättare är det att hitta en frisör som är bra! Via appen Hairdressr går det att ge betyg till frisören. Det gör att du och andra kan se om det är värt ett besök hos just den frisören eller inte. I appen går det även att se exempelbilder på vad frisören gjort innan när det gäller klippning, färgning, styling och så vidare.

En annan fördel med att ha denna app, det är att du då kan boka in tid hos den frisör du vill gå till. Det gör att det är enkelt att få en tid för klippning eller styling eller vad det är du vill ha. Se även till så att även du efter du har besökt frisören ger betyg samt skriver en recension, så att andra efter dig kan se om det även är en frisör för dem!

Så är du ute efter en relevant frisör på Kungsholmen, var smart och ladda ner appen till din mobil och sök!