Inred hemmet med billiga posters

0
261

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Äkta tavlor och konstverk är verkligen en klassiker att dekorera väggarna med, men allt fler väljer att istället dekorera med billiga posters. Numera är det väldigt populärt och trendigt att inreda med posters.

Snyggt och billigt samtidigt!

Det är ett mycket billigare alternativ till äkta tavlor och ser snyggt och trendigt ut! Billiga posters behöver inte vara av låg kvalitet – det finns massor av fantastiskt snygga posters som du kan få för under hundralappen. Stirra därför dig inte blind på priset!

Skapa din egen stil med posters

Om du är ute efter ett minimalistiskt intryck bör du välja svarta ramar i samma stil. Sätt svartvita posters i ramarna och häng upp på väggarna. Mer än så krävs det inte!

För en helt unik stil kan du låta en tavelvägg sträcka sig runt en hörna och påverka två rum. En tavelvägg kan bestå av flera olika stilar och färger så länge de har samma tema.

Vajrar eller stora ramar

Använd dig av en vajer du spänner upp från vägg till vägg och häng dina posters med klädnypor. Det är väldigt trendigt just nu!

Om du har tillräckligt högt i tak och vill följa den nya posters trenden till fullo bör du investera i enorma ramar du helt enkelt ställer på golvet. Det ger ett mäktigt intryck.

Fånga upp färger i dina posters och dekorera resten av rummet för att skapa harmoni. Det räcker med enkla små detaljer för att knyta ihop temat i ett rum.

Variera!

Kom ihåg att variera dig. Ett för enhetligt intryck blir tråkigt och inte det blickfång du är ute efter. Använd olika storlek på ramarna och skapa symmetri i en tavelvägg. Även tavelväggar är väldigt trendigt just nu och skapar en ombonad atmosfär.

Glöm inte bort att det även går att dekorera väggarna i badrummet, förutsatt att det är tillräckligt stort såklart. Badrummet är en plats man spenderar mycket tid i, men få lägger tid på att designa väggarna i detta rum.