Hur hemmakontoret blev mitt favoritrum

0
94

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

I somras då jag startade mitt nya företag som virtuell assistent så behövde jag en fungerande arbetsplats i mitt hem. Till en början satt jag vid köksbordet på en vanlig stol vilket där och då kändes som en toppenidé. Men ganska snart började olika kroppsdelar såsom rygg, armar och nacke säga ifrån och slutsatsen blev att detta inte är hållbart i längden. Jag behövde en mer värdig arbetssituation och det blev därför dags för införskaffande av en bra kontorsstol och ett höj- och sänkbart skrivbord.

Mer tid och energi för högre arbetsprestation

Idag står jag ofta och jobbar med husets bästa utsikt över en fin närliggande herrgård och lite sjöglimt strax bakom. Sonen har flyttat hemifrån och det är hans rum som nu tjänar som vad jag skulle vilja kalla för ”lyxkontor”. Här har jag alla mina pärmar, skrivare och kontorstillbehör som jag behöver för att göra min arbetsvardag så smidig som möjligt. Tidigare fick jag springa runt i husets olika rum och leta i skåp och lådor efter det jag behövde.

I höstas skaffade jag mig ytterligare ett höj- och sänkbart skrivbord som jag använder vid produktfotografering och emballering. Det är perfekt att ha en färdig arbetsplats i stället för att som tidigare behöva plocka undan alla underlag, bakgrunder, lampor och skärmar efter att ha fotat eller jobbat med inslagning av produkterna. Och just vid fotograferingen så är det väldigt smidigt att kunna höja och sänka bordet eftersom jag jobbar med olika vinklar och produkterna har olika storlekar och former.

När det gäller uppbyggandet av mitt företag och mitt kontorsutrymme så har jag valt att satsa på lösningar som är tids- och energibesparande vilket ökar min koncentration så att jag kan utföra ett bättre arbete. Det har tagit lite tid men jag känner nu att jag har landat med hur jag vill ha det och hemmakontoret är numer hemmets favoritplats.

Läs gärna här var jag köpte alla mina kontorsprodukter.