Fritid och sport

0
157

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vi spenderar vår fritid på olika sätt. Vissa älskar att läsa, medan andra tycker extra mycket om konst och besöker helst utställningar eller går på teater. Något de flesta svenskar gillar är att sporta på sin fritid. Att ta en löprunda ut i en skog, gå på gym eller spela basket, ja varianterna är riktigt många.

Vad behöver var och en av oss för att må bra under sin träning? Rätt klädsel, så klart. Olika sporter kräver olika typer av utrustning och kläder. För damerna finns det ett plagg som är bra att ha oavsett vilken sport man utövar och det är en passande sport bh.

Vikten med en sport bh

Majoriteten av damerna som tränar är överens om att en välsittande sport-bh:n är ett av de viktigaste träningsplaggen. Varför är den så viktig? Den ger rätt support för bysten och förbättrar ens prestation samtidigt som att man känner att man kan röra sig fritt på ett ostört sätt. Att kunna träna, må bra och samtidigt känna sig bekväm i sina träningskläder är guld värd.

När du väljer en sport bh

Hur väljer du en sport bh? Först och främst bör du fundera på vilken typ av träning du ska ha den till. Dag skiljer vi mellan låg-, medel- eller högintensiv. Först därefter ska du titta efter en passande sport-bh. Om din byst är stor rekommenderas det att köpa en high support bh (här spelar aktiviteten inte någon roll).

Smartast är det att ha några stycken sport bh att välja mellan i garderoben. Ifall du tränar 1-2 gånger i veckan bör du alltså ha minst lika många sport-bh:ar. Byt ut dina bh:ar efter cirka ett år. Elasticiteten försvagas under den tiden och plagget skapar inte samma känsla. Varumärket spelar också roll. Välj en sport bh från en tillverkare som du litar på och vars design du tyckr om.