Bra träning med rockring

0
859

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Rocka rockring förknippas ofta med att lek på skolgården. Men det är så mycket mer än så. En rockring går även att använda för träning. Det är faktiskt en riktigt effektiv träningsform. Bra rockringar hittar du på https://billigfitness.se/collections/rockring. Det är en fördel att köpa en rockring med vikt. Köper du en som annars är för lek, så får du inte samma kvalitet eller samma träning med den. Det är därmed viktigt att välja rätt sort. Med en rockring kan du öka din rörlighet på ett bra sätt, du får ett bättre flås samt att det ger delar av din kropp en mycket effektiv träning. Bland annat så kan du träna midjan, magen, höfterna och ryggen. Om du vill hitta bra övningsmoment med rockring så finns det gott om sådana på nätet. Både i textform och via videos på YouTube.

Vad rockring kan göra för din träning

Med en rockring kan du komma i bra fysisk form. Bland annat har former som hoop fitness och hoop dance utvecklats. Det är då olika fitnessprogram och dans med rockring man gör. Rockringen ger dig snabbt resultat. Du tränar dessutom inte bara kroppen utan även sinnet. Det kräver ju en hel del att klara av att rocka den där ringen. Men genom övning så kommer du att få bra kroppskännedom, samt att du även kommer få en bättre koordination, balans och flexibilitet. Du kommer också att få muskler, kondition så väl att det bränner kalorier. Så vill du testa en helt ny träningsform, som samtidigt är roligt, så är det inte fel att satsa på att köpa en eller flera rockringar. De finns med olika vikter, så att de kan anpassas utifrån dig och det du ska göra med den. Ett tips är att även köpa en vanlig rockring till barnen, så du får ha din egen i fred från dem.